sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Voiton puolella


Niin se olisi jo puolet taputeltu tästäkin reissusta. Kolme viikkoa siis enää jäljellä!? Näin jälkeenpäin ajateltuna aika on mennyt nopeasti vaikka välillä on vaikeitakin päiviä ollut, mutta se siitä.

Kolmas työviikko meni erilaisissa merkeissä kuin kaksi ensimmäistä. Työskentelimme koko viikon iltavuorossa, mikä tarkoitti että työmme alkoivat kello 15.00 ja loppuivat noin 23.00. Alkuviikosta iltavuoroon lähteminen tuotti ehkä molempien mielestä hiukan vaikeuksia. Olimmehan kaksi edeltävää viikkoa tottuneet pelkkään aamuvuroon. Viikon edetessä saimme rytmin kohdilleen ja iltavuorot olivat todella mieluisia. Pääsimme melkein joka ilta etukeittiöön katsomaan/tekemään illallisserviisiä. Ero lounas ja illallisserviisin välillä on huima. Tekemisentaso ja vauhti nousee aivan uudelle levelille, mikä olikin todella vaikuttavan näköistä! Serviisien aikana pääsimme työskentelmään sekä liha/kala, lisuke että alkuruokapisteillä ja  sivussa kerittiin kysymään oppia myös jälkiruokaeks---perteiltä. Nähtävästi teimme asioita iltavuorossakin oikein, sillä tuleva viikko on myös kokonaan iltavuoroa. 

Tämän viikon jälkeen meillä onkin muutama vapaapäivä jolloin saamme vieraita suomesta. Pääsemme toimimaan turistioppaina sillä olemmehan me jo kokeneita budapestin asukkaita 😌 Palataan asiaan taas ensiviikolla! 🤗

Viikonlopun kunniaksi herkuteltiin tortiloilla ! Ei näköjään ole pikkurahasta puutetta kun täytteeksi kelpasi   myös aikaisemmin ostetut artesaanijuustot 😅😂

Sunnuntaina havahduttiin taas karuun todellisuuteen, että pitäisi räpsäistä jokin raportti ilmoille tästä viikosta, joten laitoimme kamppeet niskaan ja lähdettiin kiertelmään paikkoja ja jahtaamaan blogiin kuvia.

Yllätyksesksi löytyi myös pääsy budapestin linnakkeen huipulle! Näkymät olivat ihan kivat! 


Linna-alueen rakennukset olivat myös hienoja!

Vakavia on nämä kaksi miestä kuvassa... työvuoron jälkeen ei välttämättä tee mieli enää seisoskella...


Tapasimme myös kaksi paikallista tuntematonta sotilasta.

Linna-alueelta näkyi myös budan puolelle. Onhan rakennukset hiukan erilaisia kun kalliin pestin puolella...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti